2020-09-04 07:13:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Megkérhetik a kezét, vagy megtalálhatja a szerelmet

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyébe lépett. A meglepetések napja ez! Nemcsak szerelme lepheti meg valamivel, de a sors is kényezteti, anyagi és munkahelyi sikerek formájában. Egy külfölddel kapcsolatos ügyben szerencsés fordulatra számíthat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Családi életében sorsfordító eseményre számíthat, egyedülállóként pedig egy véletlen találkozásból komoly kapcsolat alakulhat ki. Most kifoghatja az aranyhalat: kivételesen a pénz is vonzódik majd önhöz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Kos-hold az új kezdeteket jelzi, új alapokról indulva vághat neki a következő időszaknak. Egy családi vagy ingatlanügyben kedvező változás várható. Az állásváltoztatással kapcsolatban viszont legyen óvatos, ha úgy érzi, az ajánlat túl szép, hogy igaz legyen!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, főnökei anyagilag és emberileg sem becsülik meg? Finoman adja a tudtukra! Ügyintézés során bosszantó közjáték borzolhatja az idegeit. Megelőzheti a kellemetlenséget, ha előtte alaposan tájékozódik!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyén túlterheltnek érezheti magát. Kollégái bármivel próbálkoznak is önnél, csak elutasításra találnak. Ha teheti, vegyen ki pár nap szabadságot, és pihenjen! Lepje meg párját egy gyertyafényes vacsorával.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Munkahelye teljes embert kíván. Szívesen megfutamodna a kihívások elől, pedig ha most kitart, nem marad el a jutalom! Megkérhetik a kezét, vagy megtalálhatja a szerelmet. A folytatás csak öntől függ...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az elmúlt hónapok erőfeszítései után végre az első munkahelyi eredmények is jelentkeznek. Nos, továbbra sem ülhet a babérjain! Félelmek kínozzák a kapcsolata miatt? Párjával még időben tisztázzák a helyzetet!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rokonaival megoldanak egy régóta húzódó ügyet, és a munkája kapcsán is jó híreket kap. Maradjon optimista, és ne engedje, hogy elrontsák a hangulatát! A társasági élet és a szerelem fontosabbá válik, de nagyon vigyázzon valakivel, aki ugyanolyan okos és éles eszű, mint ön!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szép dolog segíteni a kollégáknak, és időnként átvállalni tőlük némi munkát. Ám azt ne hagyja, hogy baleknak nézzék! Párja mindent megtesz az ön érzelmi és anyagi biztonságáért. Élvezze ki ezt a szép időszakot!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lehet, hogy egy kollégával kell versenyeznie. Nem megy vérre a dolog, de jobb, ha teljes erőbedobással dolgozik! Ideje legyőznie a szakítástól vagy az együttéléstől való félelmét. Egy rokon alaposan feldühítheti...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Költekező hangulatban lesz – ha már így van, fordítsa a kiadott pénzt az egészségére! Egy fiatalabb kollégája nem őszinte önnel. Jobb, ha inkább óvatos, mintsem hogy később meglepetés érje. Használja ki a kedvező hatásokat, és sorban intézze el régóta halogatott ügyeit!


Halak: II. 19. - III. 20.

Üzleti téren egy kedvező lehetőség bukkanhat fel. Ma azt is pontosan látja, ki vagy mi mellett kell, illetve érdemes kitartania. Merjen őszintén beszélni az érzelmeiről, ez most közelebb viheti valakihez!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: